CONSULTES

Si desitja formular alguna consulta als nostres advocats o assessors fiscals o laborals, per favor empleni el formulari adjunt i li respondrem gratuïtament si no es requereix més informació. En cas de ser necessari una anàlisi més profunda o de major complexitat, contactaríem amb vostè per facilitar-li un pressupost detallat del nostre servei i sense compromís per la seva banda abans de donar-li resposta pel mitjà que desitgi.
En enviar aquest formulari, està acceptant la nostra política de protecció de dades.

La nostra política de Protecció de Dades:

PRIMER.- Vostè, en facilitar voluntàriament les seves dades personals a través de qualsevol formulari d'aquesta pàgina web o missatge de correu electrònic i acceptar el seu enviament, AUTORITZA EXPRESSAMENT a EMIN GLOBAL, S.L. perquè tracti i incorpori en un fitxer de la seva propietat aquelles dades remeses, i els pugui remetre si fos estrictament necessari a qualssevol altres despatxos afiliats a la xarxa de l'Associació LEXUNION ESPANYA o a les xarxes internacionals a les quals aquesta associació partenezca com a membre de ple dret.
SEGON.- La recollida i tractament de les dades personals que vostè faciliti té com a finalitat contactar amb vostè via electrònica, correu o fax, per donar resposta a la seva petició i remetre-li informació sobre els serveis que ofereix EMIN GLOBAL, S.L. i que puguin ser del seu interés.
TERCER.- Les dades facilitades per vostè en els camps marcats amb * so obligatoris per poder complir amb la finalitat exposada en el paràgraf anterior.
CUART.- EMIN GLOBAL, S.L. ha adoptat les mesures tècniques necessàries per evitar l'alteració, pèrdua o tractament no autoritzat a les dades personals que vostè faciliti, tenint en compte les limitacions que presenta Internet.
CINQUÈ.- EMIN GLOBAL, S.L. manifesta el seu compromís de confidencialitat respecte al tractament de les seves dades personals.
SISÈ.- Vostè té dret a accedir a la informació que li concerneix, rectificar-la de ser errònia, cancel·lar-la o oposar-se al seu tractament a través del correu electrònic info@emin.es, o bé, dirigint-se per escrit a EMIN GLOBAL, S.L., Calle Ramon Albó nº 76, Baixos 2ª, 08027, Barcelona.

email  |  Tel. +34 937 362 497  |  Fax +34 937 842 098

contacta

twitter